Roulette tips

Als je het spel roulette speelt wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk winnen. Er zijn verschillende strategieën die je kunt hanteren om ervoor te zorgen dat je niet teveel verliest of misschien zelfs wel een goede winst maakt. In dit artikel hebben we drie handige roulette tips voor je uiteengezet om je winkans bij dit spel te verhogen.

Speel direct Roulette met onze tips!

Verhoog je inzet als je wint

Roulette-tipsEr zijn nog steeds mensen die hun inzet verhogen als ze een aantal rondes verloren hebben. Sommige websites zeggen namelijk dat dit een goede strategie is. Dat is zeker niet waar. Als je nog een aantal keer verliest, kan het zijn dat je de tafellimiet hebt bereikt en direct ook een groot geldbedrag bent verloren. Je inzet verhogen als je hebt gewonnen is echter wel een zeer goede tactiek. Vaak win je een aantal keren achter elkaar en door het verhogen van je inzet kun je dan ook heel wat winst maken.

Stel een verlieslimiet en een winlimiet in

We hebben allemaal waarschijnlijk wel een bepaald bedrag dat we aan gokken kunnen besteden. De fout die veel mensen maken is dat ze over dit bedrag heen gaan en geld verliezen dat ze eigenlijk niet kunnen missen. Stel daarom altijd een verlieslimiet in en ga hier nooit overheen. Ook is het verstandig om een verlieslimiet in te stellen. We inzetlimietwillen natuurlijk altijd meer winnen, maar met deze gedachte draai je vaak uiteindelijk op verlies uit. Bepaal je winlimiet aan de hand van de tegenslagen die je hebt. Als je twee keer zo vaak wint als verliest, kun je je winlimiet op driemaal het inzetbedrag inzetten. Natuurlijk is het altijd een kwestie van geluk, maar op deze manier bekijk je het spel wel realistisch. Eventueel kun je het winlimiet nog verhogen tijdens het roulette spelen, als je merkt dat je minder tegenslagen hebt. Stop echter wel snel genoeg, zodat je het bedrag dat je hebt gewonnen niet weer verliest.

Maak gebruik van een roulette strategie

strategieRoulette is een kwestie van geluk, maar met bepaalde strategieën kun je je winkansen wel verhogen. Het is niet slim om zomaar lukraak op een bepaald getal in te zetten. Bepaal daarom altijd van tevoren welke strategie je wilt hanteren. Hieronder beschrijven we twee populaire roulette strategieën.

Verdubbelingsstrategie

Bij de verdubbelingsstrategie zet je een laag bedrag in op een 50/50 kans, bijvoorbeeld rood of zwart, of even of oneven. Als je de ronde verliest, verdubbel je de inzet en zet je dit weer op hetzelfde in. Zodra je een ronde hebt gewonnen, begin je weer opnieuw met het inzetten van een laag bedrag op een 50/50 kans. Met deze strategie speel je na een gewonnen ronde gelijk en na twee gewonnen rondes maak je winst.

Met de bank meespelen

Als je roulette met de bank meespeelt, zet je steeds in op de kleur of het getal dat daarvoor is gevallen. Dit wordt vaak gedaan als een bepaalde kleur of getal al een aantal malen achter elkaar is gevallen. Spelers hopen dan dat er een zogenaamde Lucky Streak zal plaatsvinden, waarbij dezelfde kleur, het vak of het getal nog een aantal keer zal vallen. Als dit het geval is kun je achtereenvolgens meerdere malen winnen.

Wat is je leeftijd?

age